Popis
Klíčky fazolek mungo mají chuť podobnou čerstvému hrášku. Jsou velmi výživné a bohaté na vitamíny (A, C, E a vitamíny skupiny B), minerální látky (železo, draslík, hořčík, fosfor, vápník), antioxidanty aminokyseliny. Naklíčená semínka obohatí každý jídelníček o vitamíny, minerální látky, vlákninu, bílkoviny a enzymy. Kromě toho jsou velmi chutnou záležitostí, která skvěle vypadá.
Návod na klíčení:
Nechte semínka namočená po dobu 10 hodin. Poté semínka propláchněte pod vodou a umístěte do nádoby na klíčení. Proplachujte pečlivě 2-3x denně. Doba klíčení je 3-5 dní. Před konzumací klíčky opláchněte. Hotové klíčky lze uchovávat v lednici po dobu 1 týdne.
Upozornění:
Může obsahovat stopy arašídů, sezamu, lepku a dalších skořápkových plodů.
Skladování:
Skladujte v suchu a temnu. Při klíčení udržujte při pokojové teplotě cca 20 °C.
Složení:
Klíčky mungo (Vigna Radiata).
Obsah:
100 g