Popis
Vlastnosti a výhody: Díky šetrnému sušení mrazem mají GRIZLY lyofilizované jahody zachované veškeré vitamíny a živiny jako jahody čerstvé. Jsou bohatým zdrojem vitamínu C, a díky nízkému glykemickému indexu a vysokému obsahu vlákniny je mohou jíst i diabetici. Procesem lyofilizace se jahody zbavily vody a díky tomu krásně křupou – tuto jejich vlastnost vám pomůže zachovat až do posledního sousta znovuuzavíratelný obal.
Lyofilizace je sušení hlubokým mrazením za velmi nízkého tlaku. Lyofilizované ovoce si v maximální míře zachová svou původní texturu, vůni a všechny minerální látky a vitamíny, které jsou v ovoci obsaženy.
Použití: Jahody sušené mrazem se hodí na pečení, do jogurtů, kaší, smoothie i do proteinů. Vychutnáte si je ale i jen tak samotné.
Administrativní zařazení: Sušené jednodruhové ovoce
Složení: Lyofilizované jahody plátky 100 %
Země původu: Německo, Čína, Turecko, Egypt
Skladování: Skladujte v temném, chladném a suchém místě.
Balení: Znovuuzavíratelný potravinářský plastový sáček, vakuováno v potravinářském plastovém sáčku (během přepravy může dojít k rozvakuování, které neovlivní kvalitu).