Popis
Menší nerezové struhadlo se čtyřmi typy strouhacích ploch pro ruční strouhání ovoce, zeleniny i sýrů. Ať už chcete strouhat vybrané ovoce, zeleninu, brambory na bramboráky, těsto na zavářku do polévky nebo sýry na zapečení, stačí struhadlo pevně chytit za držadlo v horní části, aby se vám při strouhání pohodlně drželo, a můžete začít.
Strouhací plochy:
velké dírky: strouhání zeleniny na polévku, ovoce na salát, sýry k zapečení pokrmů v troubě...
malé dírky: strouhání zeleniny na salát, okurků na tzatziki, brambor na bramboráky, čokolády do sladkých dezertů...
vystouplé hroty: strouhání parmezánu, stařeného sýra, křenu...
podlouhlý otvor: plátky okurky na salát s kefírem, řepy nebo mrkve na sušení...
Po použití jej lze umýt běžným způsobem, teplou vodou se saponátem.